Articole

Sfaturi de la un specialist imobiliar pentru a vinde / cumpara casa ta.

Cu economia pe o creștere lentă înapoi la normalitate , mulți sunt încă nesiguri dacă acestea ar trebui să fie o perioada buna pentru a vinde sau a cumpara o casa . În ciuda neliniștea care ati putea sa o simtiti cu aceasta piata imobiliara , nu trebuie neapărat să stați pe loc.
Sfaturi pentru cumparatori
Fie că sunteți un cumpărător pentru prima dată , investitor sau proprietar existent , aveți nevoie pentru a înțelege cele mai bune locatii pentru investiții ta. Cumpararea celei mai mici case de pe strada cele mai bune comparativ cu cea mai mare casa de pe o stradă mai puțin preferat va culege recompense mari atunci când vine vorba de timp pentru a vinde . Ca un investitor , un apartament care este aproape de transport public sau o universitate este o miscare buna .
Există un surplus de inventar pe piata imobiliara a apartamentelor , deci agentul tau imobiliar ar trebui să poată să negocieze o afacere bună pentru tine, atunci când vine vorba de achiziționarea unui apartament . Dacă sunteți de cumpărare ca un investitor , mai degrabă decât o homebuyer prima dată , veți dori să ia în considerare de leasing în Suite-ul tău pentru următorii patru-cinci ani înainte de a vinde.

Lucruri de stiut inainte sa cumparati o casa / un apartament.

Cumpararea unei case este cea mai mare investitie financiară care o vom face vreodată ( în afară de milioanele sau cam asa ceva avem nevoie pentru a salva de pensionare ) . Știam că, desigur , și planificat de la început să rămân în casa mea de mai mulți ani , dacă nu zeci de ani .
Tendinta de a cumpara case / apartamente din precedent a fost de a obține o " casa starter " - mica , case la prețuri accesibile de obicei orientate spre cumparatorii pt prima data - și apoi trece la o casa mai mare ca al familiei ( și a veniturilor ) a crescut . Cu problemele de mai sus , totuși , că nu ar putea fi o strategie înțeleaptă sau mai sigura .
Pe de o parte , veți dori un loc decent de dimensiuni , pentru că nu poți ști cu adevărat cât de multe camere veti avea nevoie în câțiva ani , mai ales dacă te gândești de pornire , în creștere , sau sprijinirea unei familii existent . Nu vrei să trăiască în 2 dormitoare , 1 baie și toate dintr-o dată au tripleti si parintii tai in varsta care traiesc cu tine .
Cumparati o casa prea mare , pe de altă parte , și veți cheltui mai mulți bani pe de întreținere , energie , și taxe decât ar trebui să fie . De asemenea , ca cineva care locuieste intr-o casa care are mai multe camere decat ne-am folosi de zi cu zi , trebuie să confirme că la fel ca și apa va curge să aibă acces la toate spațiu disponibil.

Cum sa negociezi cea mai buna afacere imobiliara

Cumparatorii au cel mai mare avantaj in aceasta piata imobiliara schimbatoare.

Cumparatorii in domeniul imobiliar au în cele din urmă posibilitatea să poată sa profite de tendințele de răcire pe piețele care erau fierbinti anterior. Ofertele imobiliare multiple nu mai sunt aruncate la vanzatori de îndată ce semnul "de vanzare" nu apare in curtea din față.
 
Concurența s-a diminuat în multe zone iar investitori dispar și cumpărătorii se dau la margine. Dacă nu o cumpărător crede piața locală se îndreaptă spre o recesiune mare, acest lucru ar putea fi pauza care îi permite să intre în piața imobiliara cu câteva avantaje nemaiauzit în ultimii ani, ca un bonus.
Deci, de unde stii in ce forma piata imobiliara esti ? Economiștii cred că imobiliar este strâns legată de ocuparea forței de muncă, așa că, dacă vă aflați într-o zonă de ocuparea forței de muncă în creștere, nu vă așteptați să vedeți două cifre depreciere prea curând.
Aici sunt 10 lucruri cumpărători trebuie să știe pentru a negocia mai bună afacere pe o piață trecerea la favoarea lor:
1. Natura umană este cea mai mare problemă pentru vanzatori si cumparatori pentru a depăși într-o piață în schimbare. Prețurile pot stagna sau scădea cu câteva puncte procentuale, e uimitor cum reactioneaza diferiti cumpărători și vânzători. Vanzatorii încă mai cred ca casa lor este "specială" și imuna la piata imobiliara . Cumpărători dau fiecare vânzătorul este pe cale de a fi exclus și se fac oferte ridicole low-ball. Cumpărătorii inteligente stiu sa-și facă temele, știu ce dimensiune au nevoie la casa , cât de mult își pot permite și apoi cauta pe piața imobiliara ceea ce doresc și stiu să negocieze corect.
2. Cand faci o oferta trebuie sa stii vanzarile recente comparabile cu cea actuala, e cel mai bun instrument de negociere pentru cumpararea unei case / apartament.
3. Aflați cât mai multe despre motivația vânzătorului - pensionare, de locuri de muncă, divorț, vrea să se mute în sus, dar numai în cazul în care devine prețul corect. Dacă un cumpărător știe motivația vânzătorului se poate negocia o afacere mai bună sau trece la proprietatea următoare.
4. Puteti sa va interesati daca proprietarul are datorii. Dacă nu, agentul dvs. imobiliar ar trebui să fie în măsură să afle cifrele. E o mare diferență în negocieri cu un proprietar care datorează mai mult decât casa este în valoare de și unul care are o multime de proprietati de vandut.
5. După 45 până la 60 zile vânzătorul este, de obicei, satul de a menține impecabile lor casă și satul de oameni care vin sa ii viziteze casa / apartamentul. Acest lucru este atunci când un vânzător poate fi cel mai îngrijorat de vânzarea casei lor ca trafic la casa lor probabil a scăzut brusc.
6. Dacă nu ești incredibil de indemanatic și ai timp și bani, du-te după case care sunt la fel de actualizate cat iti poti permite. Acest lucru este mai ușor să faci într-o piață imobiliara stagnantă sau în scădere și fixatori nu sunt de obicei actualizate suficient pentru a fi utile.
7. Într-o piață imobiliara mai stricta, nu e prea mult pentru a cere vânzătorului pentru a adăuga costurile de închidere la prețul casei. E mai bine pentru a pune 20 la sută jos și se adaugă costurile de închidere a împrumutului decât pune de 15 la suta jos și plata cheltuielilor de judecată în avans.
8. Lucruri de cerut care nu ar trebui sa jigneasca vanzatori sunt plătiți pentru noi aparate de bucătărie sau mașină de spălat și uscător. Cei mai mulți vânzători vor fi dispuși să facă acest lucru pentru a închide afacerea. De asemenea e în regulă să solicite vânzătorilor să plătească până la primul an de taxe asociere proprietar.
9. Nu cere nimic care necesită manopera de calitate.
10. Ai grija sa te uiti la imaginea de ansamblu. În piețe imobiliare în continuă schimbare ar trebui să fie nevoie de planificare pentru a rămâne pentru cel puțin cinci ani, asa ca nu fi prins într-o diferenta de pret 2.000 dolari. Amintiți-vă, scopul este de a obtine casa / apartamentul pe care il doriti de ceva timp, nu a impresiona prietenii cu modul în care a lucrat proprietarul anterior. 
 
 

 

ACT Imobiliare - Portal de anunturi imobiliare gratuite pentru proprietari persoane fizice si agentii Apartamente Case Terenuri imobiliare, piata imobiliara , anunturi gratuite , imobiliare constanta , imobiliare bucuresti,portal , anunturi , anunt , agentii , proprietari , persoane fizice , cauta , imobiliare , gratuite , case , apartamente , terenuri , spatii comerciale , de vanzare , de inchiriat , constanta , bucuresti , mamaia , brasov , oradea , sibiu , valcea , romania
Web Design by PC ON UK